top of page

Welkom,


U kocht een voucher via SocialDeal en heeft wellicht al een reservering gemaakt of u
neemt alvast een kijkje op onze website voordat u een voucher aanschaft.

In ons charmante hotel vind je zeven unieke en waanzinnig mooie kamers op slechts een kwartiertje lopen van Nederlands grootste attractiepark: de Efteling. Door het gebruik van natuurlijke materialen is het interieur van het hotel modern, maar ook erg rustgevend. Onze ligging in het hart van het centrum is ideaal als u nog een lekker hapje of drankje zou willen doen, op loopafstand van uw geboekte kamer bevinden zich diverse horecagelegenheden. Ons parkeerterrein op de binnenplaats van het hotel biedt plek aan 5 auto’s, en in de directe buurt van het hotel parkeer je ook gratis aan De Bogaert of poolsestraat 24/7.

Meer handige informatie

In ons hotel werken we uitsluitend met online inchecken.
Dat is even wennen misschien, maar het is in 1 minuut geregeld en u hoeft niet meer langs de receptie en in de rij te staan en kan heerlijk van uw dagje Efteling genieten tot sluitingstijd

Het is daarom erg belangrijk dat we uw juiste e-mailadres ontvangen.
U ontvangt op de dag voor aanvang een mail van het hotel met een link om online in te checken, Volg de instructie in de mail en het is zo geregeld. Uiteraard zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar  
(Ook na 20.00 voor hotelgasten, blijft u dan gewoon aan de lijn, u wordt doorverbonden)

Uw Social Deal is altijd inclusief early check-in wat betekend dat uw kamer al om 13:00* gereed zal zijn.
* het kan voorkomen dat in uw incheck mail 15:00 vermeld staat 


U ontvangt na het inchecken direct een tweede e- mail van het hotel met uw kamergegevens
en de daarbij behorende sleutelcode. Uiteraard in deze mail ook een extra uitleg over hoe u bij uw kamer komt.

De Social Deal is altijd inclusief ontbijt waarvoor u tussen 08.00 en 10.00 kan binnenlopen in onze ontbijtzaal.
Uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 


We gaan ervan uit dat u de Efteling bezoekt op dag van vertrek zodat u de entreetickets aan de receptie meekrijgt bij het uitchecken. Bezoekt u de Efteling liever op dag van aankomst dan kunnen de tickets afgehaald worden tussen 08.00 en 10.00 in het hotel.

Van 28 Juni tot 01 september is het Efteling "vakantie seizoen" U kan dan genieten tot 21:00 of zelfs 22:00 van de Efteling u betaald hiervoor een *tickettoeslag van 8€ zoals vermeld in de deal.


Let op, u maakt zelf een reservering op de website van de Efteling voor uw bezoek.

Met meer dan 2 personen ? of baby/kind ?  Uiteraard is het altijd mogelijk een kinderbedje
toe te voegen aan uw reservering voor kinderen tot 4 jaar.
 

In sommige gevallen kan er ook een extra volwassene geboekt worden, Neemt u hiervoor telefonisch contact op met het hotel.


Heeft u een arrangement met een e-chopper tocht gekocht neemt u dan contact op met het hotel voor het afstemmen van uw wensen. Tocht op dag van aankomst of dag van vertrek ? welk tijdstip ? etc… we kijken natuurlijk graag samen met u naar de mogelijkheden.


Bij slecht weer kan er ook gekozen worden voor een bezoek aan de Efteling maar u dient dan wel zelf in het bezit te zijn van een dag bezoek reservering.

 

Extra toeslagen zoals toeristenbelasting, Weekendtoeslag, Vakantietoeslag betaalt u rechtstreeks in het hotel tijdens het uitchecken.

bottom of page