top of page
Een toast uitbrengen

Feestje

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een bijzondere gelegenheid met je dierbaren?

 Zoek niet verder! Onze huyskamer biedt de ideale setting voor een klein feestje van 15 tot maximaal 40 personen. Het is de perfecte plek om samen te komen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Wat kun je verwachten? Een warme en uitnodigende ambiance, smaakvolle decoratie en natuurlijk de gastvrijheid waar Het Peperhuys om bekend staat. Of je nu een verjaardag viert, een jubileum markeert of gewoon zin hebt in een gezellig samenzijn, wij zorgen ervoor dat je feestje een succes wordt!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je feestje te plannen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze huyskamer en samen iets speciaals te vieren!

In onze brochure vindt u een aantal voorbeeld mogelijkheden.
Uiteraard bent u van harte welkom om uw feest met ons te komen bespreken.
Wij maken graag een leuke offerte die past bij uw wensen en budget.

U kunt contact met ons opnemen via de mail info@peperhuys.nl of het contactformulier voor vrijblijvende informatie en het ontvangen van de brochure of voor het maken van een afspraak. Wij ontvangen u graag!


Voorwaarden wij houden de door u gereserveerde datum 14 dagen beschikbaar (ingangsdatum zie offerte datum) Mochten wij dan nog niets gehoord hebben, dan behouden wij ons het voorrecht om een ander feest aan te nemen. Wij willen indien het doorgaat het juiste aantal personen graag 2 weken van tevoren schriftelijk ontvangen van u. Deze aantallen zullen m.b.t. eten ook doorberekend worden.
(dit in verband met inkoop producten)

 

Ter info; bij ons zijn honden binnen niet toegestaan.
Bij ons blijven de buffetten maximaal 2 uur staan in verband met de wettelijke voorschriften van de VWA. ( Voedsel en Warenautoriteiten )

Tevens mogen wij geen restanten meegeven na afloop van het feest.
Aan personen onder de 18 jaar mogen wij géén alcohol schenken !

Betaling: Wij hanteren altijd een PIN betaling na afloop van het feest tenzij anders overeen gekomen (op factuur basis) Betalen met creditcard is niet mogelijk.

IMG_7154.jpg
Meer informatie of
afspraak maken

Bedankt! We sturen je binnenkort een offerte.

bottom of page