Bij ons ben je nog steeds even welkom, zij het in aangepaste vorm.

Wij doen er alles aan om jouw veiligheid en die van onze medewerkers optimaal te bewaken.  Zo houden wij de richtlijnen van de overheid nauwlettend in de gaten en hebben wij onze interne protocollen aangescherpt en uitgebreid.

Deze aangescherpte maatregelen hanteren wij:

Check-in

Ontbijt:

Hygiene:

Om jullie en onze medewerkers maximaal te beschermen zorgen wij ervoor dat je digitaal, dus contactloos, kan in- en uitchecken.

Online inchecken: een dag voor aankomst ontvang je een mail met het verzoek om online in te checken. Nadat je deze hebt ingevuld volgt een mail met jouw kamernummer(s) en verdere instructies.

Wij verzorgen het ontbijt op basis van Smart Distancing, d.w.z. dat er een beperkt aantal grote tafels in de ontbijtruimte staan zodat wij kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. ontbijtbuffet is zo ingedeeld dat onze gasten hier met een gerust hart aan kunnen deelnemen. Ook hier geldt natuurlijk de regel, handjes wassen, pompje gebruiken en afstand houden.

Bij mooi weer kan je ook ontbijten op ons terras.

  • Handdesinfectiemiddel in de ontbijtruimte

  • Housekeeping is uitgebreid met desinfectie van alle oppervlaktes die regelmatig met de handen aangeraakt worden.

  • De check-in balie is afgeschermd met plexiglas en inchecken zal online gebeuren

  • Het terras kan gebruikt worden met inachtneming van voldoende onderlinge ruimte.

  • Al het personeel is op de hoogte gebracht van de RIVM hygiëne richtlijnen (handen regelmatig wassen met zeep, hoesten in ellenboog, gebruik van papieren handdoekjes en geen handen schudden) en is verplicht deze richtlijnen te volgen